Pletački obrt “ČARLIANA” osnovan je 1990. godine kao obiteljski obrt. Svoj rad zasnivamo na dugogodišnjem iskustvu i tradiciji proizvodnje visokokvalitetnih proizvoda. Nalazimo se u Zagrebu gdje je smještena i naša proizvodnja, te su svi naši proizvodi  proizvedeni u našem pogonu.

Naša glavna djelatnost je proizvodnja i veleprodaja strojno pletenih artikala od akrila ili različitih mješavina prediva. Za izradu naših proizvoda koristimo predivo visoke kvalitete podrijetla s područja EU.

Automatiziranim strojevima postižemo najvišu kvalitetu i produktivnost, a time i prihvatljivu cijenu po jedinici proizvoda, na zadovoljstvo naših klijenata.

U proizvodnom asortimanu pletačkog obrta “ČARLIANA” nalaze se: pletene kape, pletene rukavice, pleteni navijački šalovi, pletene navijačke kape, pletene štucne (za hokej ili finess), pleteni reklamni artikli, pletena HTZ oprema, itd….

Kroz dugogodišnji rad specijalizirali smo:

  • dizajn i proizvodnju navijačkih šalova (suradnja sa klubovima i udrugama navijača);
  • proizvodnju pletenih rukavica za vojne potrebe (suradnja sa Ministarsvom obrane RH);
  • proizvodnju pletenih artikala za zaštitu u građevinarstvu, šumarstvu, javnim službama (suradnja sa hrvatskim proizvođačima HTZ odjeće i opreme);
  • dizajn i proizvodnju promotivnih pletenih artikala (suradnja sa marketinškim agencijama i poduzećima za distribuciju promotivnih artikala i poslovnih darova).

Naš stalni cilj je kvalitetan i brz odziv na upite i potrebe naših klijenata. Njihovo zadovoljstvo nam je poticaj na još predaniji rad i razvijanje novih proizvoda.

Specijalizirani smo za Vaše navijačke ideje.